Hvem er vi

Vår visjon er – med data skaper vi morgendagens matproduksjon.

Mimiro er et nytt, norsk uavhengig teknologiselskap innen landbruk etablert av TINE og Felleskjøpet Agri.

Vi skal gjøre landbruket smartere og gi norske bønder økt konkurransekraft. Vårt mandat er og tenkte nytt med vår gamle historie, for å utvikle digitale løsninger for morgendagens landbruk. Vi skal utvikle tjenester som gjør bondens data relevant, på helt nye måter.

Vi skal tenke nytt i alt vi gjør og i 2019 vant vi Landbrukets innovasjonspris.


Vår teknologi

 • AWS managed services and serverless technologies
 • Application Services
  • Lambda, Fargate, Aurora/RDS, DynamoDB, MSK, Appsync
 • Operational Services
  • Security Hub, Trusted Advisor, Secret management, Encryption, Backup
 • Languages: Java, Kotlin, Typescript
 • Frameworks: React / React Native, Spring Boot, Vert.
 • Automation: Terraform,CloudFormation, CI/CD


Hva vil du jobbe med?

Som Norges første og største rendyrkede teknologiselskap innen landbruk er vi en unik situasjon hvor vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og ansvar, og ikke minst gi deg som medarbeider en helt annen påvirkningskraft enn det som er mulig i store og etablerte selskaper. Noe av det første vi kommer til å snakke om når vi møtes, er å fortelle litt mer om vår historie så langt, men det viktigste er din historie. Hva kan du og hva du ønsker å bidra med. Hos oss vil du bli en del av et kryssfunksjonelt team, bestående av både ansatte og konsulenter. Vi arbeider etter devops metodikk og har nå tre team, men blir raskt flere. Alle har høy grad av selvstendighet og stor takhøyde. Du får være med på å påvirke teknologivalg, fremgangsmåte, arbeidsverktøy og ikke minst hvordan teamet skal jobbe for å oppnå målene som er satt. Dessuten arbeider vi tett på bonden for å få gode innspill på brukerens behov.

Vi ser etter deg som er tydelig på hva du kan og hva som driver deg i hverdagen. Du er tydelig på hva du ønsker og liker å bruke tiden din på. Du er opptatt av å skape gode kundeopplevelser, vant til å tenke "mobile and API first", og ikke minst setter du brukeren i fokus. Hos oss er brukeren i hovedsak den norske bonden som har gitt oss en enorm tillit som vi verdsetter høyt og vil ta godt vare på.

Vi har vært heldige å få med oss erfarne utviklere og fagpersoner fra eierne våre som har vært helt avgjørende for å kunne starte på den spennende reisen. Vårt mantra er å utvikle brukerorienterte tjenester samtidig som vi utvikler en state of the art skyplattform som tuftes på innovasjon. Nå er tiden inne til å styrke laget og vi trenger forsterkning i de teamene vi har i dag. Vi ønsker å koble sammen ulike mennesker som utfyller hverandre, og som sammen leverer gode resultater. Mangfold bygger de beste teamene. Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er erfaren, men også deg som ikke har like mange år i arbeidslivet. Du kan nemlig bidra til å utfordre de som har vært med en stund, stille spørsmål om vedtatte sannheter, og tenke utenfor de tradisjonelle rammene. Det har stor verdi for oss.


Hvorfor matproduksjon?


Hvis du lyst til å være med på en reise som er større enn deg selv og i tillegg være med å gjøre en forskjell, da er kanskje vi det rette valget for deg.

Det er spennende og utfordrende å jobbe i landbruket om dagen. Vi trenger mer bærekraftig og effektiv matproduksjon. Vi må frem mot 2050, på det samme arealet, produsere 70 % mer mat enn vi gjør i dag. I tillegg har vi klimautfordringer som vi må løse sammen. Hvordan kan ny teknologi hjelpe oss med det? Vi vet at bonden, kunden vår, både har tillit og en iver etter å ta digitaliseringen av landbruket et steg videre. Kan ny teknologi hjelpe oss å ta enda flere riktige valg i hverdagen for å optimalisere driften og gjøre den mer bærekraftig for fremtiden både for bonden og forbrukeren? Vi har ikke alle svarene, men vi har en klar ambisjon om å løse flere av utfordringene, og da gjerne sammen med deg.

Det blir viktigere enn noen gang å være tidlig ute med de beste kundeopplevelsene og gjøre det enkelt å kunne ta i bruk ny teknologi. Vi mener vi har rigget oss godt, og omfavner de nye mulighetene. Vi trenger mennesker som liker denne typen endring og som kan være med å forme veien videre.

Bonden forventer at vi er tilgjengelige, leverer nyutvikling raskt og at det vi foretar oss er riktig. Derfor har vi godt innarbeidede rutiner og prosesser for å sikre stabilitet, men også MVP lanseringer hvor vi har tett integrasjon med bonden for å justere fra første stund.


Høres dette interessant ut, så ta kontakt med Stine Elvira Syversen 99722758.
Les gjerne mer om oss her også: mimiro.no


Vi tilbyr

 • Arbeid i et sterkt faglig og offensivt miljø
 • Gode muligheter for personlig utvikling
 • En kultur som er opptatt av å levere, dele, lære og tørre.
 • Et større mål og bidrag i å skape en effektiv og bærekraftig matproduksjon
 • Konkurransedyktig lønn og vilkår etter avtale

Vi trenger flere teknologer, agronomer, arkitekter, produkt-/konseptutviklere og produkteiere.

Vi bygger Norgeskuleste og viktigste teknologiselskap!

Publisert: 10.01.20

Kontakt oss

Mimiro

Besøksadresse:

Raveien 2b

1430 ÅS

NORWAY

Postadresse:

Postboks 57

1431 ÅS

NORWAY

Org. nr. 821 269 342

Leder Økonomi:

Endre Stakkerud

+47 90599920

endre.stakkerud@mimiro.no


Leder for HR og Marked:

Stine Syversen

+47 997 22 758

stine.syversen@mimiro.no
Daglig leder/CEO:

Christian Schøyen

+47 481 68 989

christian.schoyen@mimiro.no


Leder for Partner og forretningsutvikling:

Torkel Randem

+47 991 688 97

torkel.randem@mimiro.no


BRUKERSTØTTE

Telefon: 51 37 15 40

E-post: support@mimiro.no