Du trenger ikke ha lang fartstid, men sterk interesse for fagfeltet ditt og ønske om å jobbe sammen med et engasjert team for å lage gode løsninger med moderne teknologi.

Vi trenger nå flere nye kolleger og ser for oss å styrke teamene med rundt 20 teknologer i forskjellige roller, blant annet front end-, back-end- og fullstack utviklere, integrasjonsutviklere, arkitekter, data engineers og data scientists, operations engineers og -manager, i tillegg til konseptutviklere.

Hvem er vi

Vår visjon er – med data skaper vi morgendagens matproduksjon.

Mimiro er et nytt, norsk uavhengig teknologiselskap innen landbruk etablert av TINE og Felleskjøpet Agri.

Vi skal gjøre landbruket smartere og gi norske bønder økt konkurransekraft. Vårt mandat er og tenkte nytt med vår gamle historie, for å utvikle digitale løsninger for morgendagens landbruk. Vi skal utvikle tjenester som gjør bondens data relevant, på helt nye måter.

Vi skal tenke nytt i alt vi gjør og i 2019 vant vi Landbrukets innovasjonspris.

Vår teknologi

For å realisere dette, har vi definert en teknologisk retning der vi bygger våre løsninger etter moderne utviklingsprinsipper, er smidige og brukerorientert. Vi har stort fokus på sikkerhet, automatisering, Infrastructure-as-Code og har som mål å være 100% serverless. Vi koder i flere språk og rammeverk, rigger oss for autonome team og bruker en rekke tjenester fra AWS for å minimere drift, redusere kost og frigjøre tid til innovasjon. Vi tør å love faglige utfordringer og spennende teknologi.

Noe av teknologien vi bruker er: React, Kotlin, Kafka, GraphQL, Lambda og Typescript.

Mimiro er opptatt av kontinuerlig forbedring, og vi fokuserer på god flyt med færrest mulig avhengigheter til team rundt oss. Vi rigger oss for fart, og skal ha korte tilbakemeldingssløyfer mot sluttbruker og hele tiden være opptatt av å levere konkret sluttbrukerverdi. Vi er et tverrfaglig produktteam som setter brukeren i sentrum og skaper en god, helhetlig brukeropplevelse på nett og mobil.

Hvorfor matproduksjon?

Hvis du lyst til å være med på en reise som er større enn deg selv og i tillegg være med å gjøre en forskjell, da er kanskje vi det rette valget for deg.

Det er spennende og utfordrende å jobbe i landbruket om dagen. Vi trenger mer bærekraftig og effektiv matproduksjon. Vi må frem mot 2050, på det samme arealet, produsere 70 % mer mat enn vi gjør i dag. I tillegg har vi klimautfordringer som vi må løse sammen. Hvordan kan ny teknologi hjelpe oss med det?  Vi vet at bonden, kunden vår, både har tillit og en iver etter å ta digitaliseringen av landbruket et steg videre. Kan ny teknologi hjelpe oss å ta enda flere riktige valg i hverdagen for å optimalisere driften og gjøre den mer bærekraftig for fremtiden både for bonden og forbrukeren? Vi har ikke alle svarene, men vi har en klar ambisjon om å løse flere av utfordringene, og da gjerne sammen med deg.

Det blir viktigere enn noen gang å være tidlig ute med de beste kundeopplevelsene og gjøre det enkelt å kunne ta i bruk ny teknologi. Vi mener vi har rigget oss godt, og omfavner de nye mulighetene. Vi trenger mennesker som liker denne typen endring og som kan være med å forme veien videre.

Bonden forventer at vi er tilgjengelige, leverer nyutvikling raskt og at det vi foretar oss er riktig.  Derfor har vi godt innarbeidede rutiner og prosesser for å sikre stabilitet, men også MVP lanseringer hvor vi har tett integrasjon med bonden for å justere fra første stund.

Høres dette interessant ut, så send oss en åpen søknad her.

Har du spørsmål så kan du ta kontakt med Stine Elvira Syversen (leder for HR, Mimiro) på e-post eller telefon: 997 22 758, eller Maren Vestøl (rekrutteringskonsulent) på e-post eller telefon: 909 38 073

 Vi tilbyr

  • Arbeid i et sterkt faglig og offensivt miljø
  • Gode muligheter for personlig utvikling
  • En kultur som er opptatt av å levere, dele, lære og tørre.
  • Et større mål og bidrag i å skape en effektiv og bærekraftig matproduksjon
  • Konkurransedyktig lønn og vilkår etter avtale