No

Brit-Ellen forteller om hvordan det er å være testbruker i Eana.

Publisert:
13.10.2023
28.2.2022
, av
Stine E. Syversen
og

Møt Brit-Ellen Rustand Bøhn, en av våre testbrukere i Eana. Hun driver en gård i Gol sammen med sin samboer Ole Anders Hodnungseth. De er melkeprodusenter som er over snittet aktive i kunnskapsinnhenting, og det skal ikke stå på engasjement og nysgjerrighet for å drive gården i riktig retning for fremtiden.

Vi blir stolte når Brit-Ellen forteller - det å være testbruker i MIMIRO er en opplevelse og erfaring hun setter stor pris på. Som en dedikert bonde som fokuserer på effektiv gårdsdrift gjennom blant annet bruk av kjønnsseparert sæd og avling, har hun vært en verdifull testbruker i flere år. Hun deler gjerne sin erfaring som tesbruker og forteller at det har vært en lærerik og givende reise.

For Brit-Ellen handler det om mer enn bare å teste software. Hun opplever at hun begynner å se gårdsdriften på en litt annen måte når hun blir stilt spørsmål og utfordret av MIMIRO-teamet. En viktig faktor for henne er at hun ikke bruker mye tid på testene.

- Hun er med på sine egne premisser, og dette gir henne frihet til å delta uten å føle at hun må forberede seg noe særlig forteller hun.

Brit-Ellen Rustand Bøhn

Det beste med å være testbruker

Det Brit-Ellen liker aller best ved å være testbruker er følelsen av å bli hørt og tatt på alvor. Hun får gode tilbakemeldinger fra MIMIRO-teamet og føler seg virkelig som en aktiv deltaker i utviklingen av de digitale løsningene MIMIRO utvikler. Hun deltar villig i alle typer brukertester, fra videoer til intervjuer, og fra trykktesting til praktiske bruks scenarier.

Hun har god erfaring med bruk av Kukontrollen, så det å være testbruker for Eana føles veldig naturlig. Hun har også bidratt til testing/bruk av Eana Skifte i Tines Grovfôrprogram, da muligheten til å bruke data til å predikere «fremtiden» er noe Brit-Ellen syns er spennende.

- Hun liker å "leke med tall," og dette gjør testprosessen enda mer givende forteller hun.

Ønske om endringer

På spørsmål om ønsker om endringer i testprosessen, er Brit-Ellens svar enkelt: - Nei, hun er fornøyd med hvordan ting fungerer for øyeblikket.

Hun anerkjenner imidlertid viktigheten av å sikre at testene gir verdi for begge parter, både henne som testbruker og MIMIRO som utvikler. For Brit-Ellen handler det mest om å fortsette å være en del av den spennende utviklingen hun har blitt en del av, og hun ser frem til å fortsette samarbeidet med MIMIRO med stor entusiasme.

Ønsker du å bli testbruker? Da kan opprette konto her